Ophavsret på SDU: Aviser

Infomedia

LexisNexis

Aviser

Almindelige avisartikler er beskyttet af lov om ophavsret.

Det er ikke tilladt at foretage digital kopiering af aviser. Aviser må kun fotokopieres og printes, herunder printes fra internettet.

Hvis du vil benytte dig af de danske og udenlandske aviser, som biblioteket giver online adgang til via Infomedia, PressDisplay og Lexis Nexis, skal du være opmærksom på, at artiklerne IKKE må lægges på e-learn.sdu.dk. Her må man lave et link til databasen.

Drejer det sig om notitser, kan man som hovedregel gå ud fra at disse ikke er beskyttet. Husk dog at det stadig skal nævnes, hvor de stammer fra.

For yderligere oplysninger kontakt Line Kronqvist Jensen eller Jens Dam på biblioteket.

Press Display