Sundhedsvidenskab: Databaser

Guide for sundhedsvidenskab ansatte og studerende

De mest anvendte Sundhedsvidenskab - SDU adgang

Generelle databaser

Mobiladgang

Read by QxMD
​Denne app giver adgang til artikler i PDF indkøbt af OUH og SDU. Når du downloader app'en (fra Apple App Store eller Google Play Store https://www.readbyqxmd.com) angiver du "University of Southern Denmark" som din institution og så kan du logge på. Hvis der er problemer med "Automatic Login Using Library Login" (i forbindelse med opsætning af "Institutional Access"), prøv da "Manual Login" (dit login vil stadigvæk blive gemt og proceduren er ligesom almindelig login til adgang til E-ressourcer).

Hvis du ikke kan vælge "University of Southern Denmark", når du installerer app'en, så kan du vælge "no institution" og senere vælge den korrekte institution under "Institutional Access" i indstillingerne.

Campusvej 55
Odense M - DK-5230