Ophavsret for undervisere på SDU: Reklame

Danmarks Audiovisuelle Kulturarv

Reklamer

Du har adgang til reklamefilm via Mediestream.

Mediestream indeholder Det Kgl. Biblioteks digitale samlinger af aviser, radio og tv samt reklamefilm. Reklamefilmene afspejler dan­skernes livsstil og drømme årti for årti, og er relevante objekter for forskning og undervisning.

Samlingen indeholder næsten alle reklamer vist i danske biografer i perioden 1955-1995 (3.500 film) samt alle reklamer vist på TV 2 siden stationens start i 1988 (ca. 50.000 film).

På WAYF-mellemsiden vælger du "Syddansk Universitet" og logger på med dit SDU login for at få adgang.