Ophavsret på SDU: Indscanning

Scan

(C): Colourbox

Indscanning

SDU har indgået en aftale med Copydan omkring brug af indscannet materiale i undervisningen.

• Der må indscannes 20%, dog højest 50 sider af en publikation pr. semester.

• Filformatet skal være "låst", så der ikke kan foretages ændringer i den indscannede tekst.

• Filerne skal lagres på et passwordbeskyttet intranet som f.eks e-learn.sdu.dk

Du må IKKE:

• Indscanne print fra betalingsdatabaser.

• Indscanne materiale som biblioteket allerede har digital adgang til.

• Indscanne aviser og dagblade.

Hvis du ønsker flere oplysninger om aftalen kan du kontakte Line Kronqvist Jensen eller Jens Dam på biblioteket.
Du er også velkommen til sende din litteraturliste, så vi kan gennemgå den.

Line Kronqvist Jensen kan kontaktes på
likj@bib.sdu.dk