Skip to Main Content
Det ser ud til, at du bruger Internet Explorer 11 eller ældre. Denne hjemmeside fungerer bedst med moderne browsere som de nyeste versioner af Chrome, Firefox, Safari og Edge. Hvis du fortsætter med denne browser, kan du komme til at se uventede resultate

Et Sundere Syddanmark - Gymnasiepanelet: Forside

Et Sundere Syddanmark - Gymnasiepanelet - #ESSGYM22

Baggrund: Sundhedsforskningen skal være til gavn for den enkelte borger og folkesundheden generelt. Inddragelse af borgerne omkring sundhed er derfor kernen i "Et Sundere Syddanmark".

I 2022 deltager 10 gymnasieklasser fra 6 gymnasier fra Grindsted, Kolding, Aabenraa, Søndersø (Nordfyns), Odense (Tornbjerg) og Glamsbjerg (Det Blå Gymnasium/Vestfyns), som ’unge medforskere’. Det betyder at forskerne fra "Et Sundere Syddanmark", får lidt ekstra hjælp fra gymnasieleverne, som giver deres bud på en formidling af forskningsprojekterne, og dermed bliver aktive medborgere.
Eleverne laver dataindsamling, og inddrager  borgerne, eller fortæller hvordan de kunne have inddraget borgerne. Derudover interviewer eleverne de fem forskere.
Formidlingen er i form af en konference-poster og et forberedt pitch.

For at kvalificere sig til poster-konkurrencen, skal de gennemføre en række nanomoduler som kan findes på denne læringsplatform.
En survey gennemføres af alle tilmeldte klasser, som viser hvilke 3 klasser der skal deltage i poster-konkurrencen.

I 2019 deltog 3 gymnasieklasser fra Tornbjerg og Grindsted 

Et Sundere Syddanmark #ESSGYM19

Spørgsmål til Libguiden eller projektet

Spørgsmål til Libguiden eller projektet

Projektejer

Syddansk Universitetsbibliotek
Odense - Esbjerg - Kolding - Slagelse - Sønderborg
Telefon: +45 6550 2100
Email: sdub@bib.sdu.dk

Bibliotekets betjeningstider.

Betingelser for brug
Adgangen til Syddansk Universitetsbiblioteks elektroniske materialer er kun til personligt studie-, undervisning- og forskningsbrug. Det er ikke tilladt at benytte adgangen i forbindelse med studiejob, praktikophold, kommercielle formål o.l. Læs mere om adgang til de elektroniske materialer.