Database emneoversigt: Start

Din indgang til bibliotekets databaser

Brug fanerne til at finde de mest relevante baser indenfor dit emne. Vælg fanen med dit fagområde og find emnet i dropdown-menuen.

I A-Z-listen finder du en alfabetisk liste over bibliotekets baser, på tværs af fag og emne.

Odense - Esbjerg - Kolding - Slagelse - Sønderborg
Email: sdub@bib.sdu.dk

Bibliotekets betjeningstider.

Betingelser for brug
Adgangen til Syddansk Universitetsbiblioteks elektroniske materialer er kun til personligt studie-, undervisning- og forskningsbrug. Det er ikke tilladt at benytte adgangen i forbindelse med studiejob, praktikophold, kommercielle formål o.l. Læs mere om adgang til de elektroniske materialer.