Gå tilbage til hovedindhold.

Syddansk Universitetsbibliotek - LibGuides

EndnoteX9-Guiden - Referencesoftware

Brug Endnote med Google Docs

Brug Endnote i Google Docs

Google Docs bruges ofte, hvis man er flere, der skriver sammen i et delt dokument. Endnote er ikke specifikt udviklet til at bruge i Google Docs, men I kan dog alligevel bruge Endnote ved at skrive referencerne uformateret. Når du er færdig med dokumentet, én af jer downloade dokumentet til Word, og vælge Update Citations & Bibliography.

Google Docs

1. Åbn både Google Docs + Endnote
  2. Træk en valgt reference ind i Google-dokumentet.
  3. Referencen bliver noteret uformateret med {author, year #recordno}, så du vil ikke kunne se en referenceliste imens du skriver i Google Docs.

4. Sidetal kan tilføjes med @ {author, year #recordno @sidetal}
  5. Når dit dokument er færdigt, skal det downloades til Word.
  6. Åbn dokumentet i Word og tryk Update citations and bibliography.
  7. Referencerne vil opdatere i forhold til dit bibliotek og en referenceliste vil blive tilføjet sidst i dokumentet.
  1. Åbn både Google Docs + Endnote
  2. Træk en valgt reference ind i Google-dokumentet.

4. Sidetal kan tilføjes med @ {author, year #recordno @sidetal}
  5. Når dit dokument er færdigt, skal det downloades til Word.
  6. Åbn dokumentet i Word og tryk Update citations and bibliography.

Odense | Esbjerg | Kolding | Slagelse | Sønderborg
+45 6550 2100 | sdub@bib.sdu.dk