Skip to main content

Sundhedsvidenskab: For OUH ansatte

Guide for sundhedsvidenskab ansatte og studerende

OUH ansatte

På denne side er der links og informationer specielt for ansatte på Odense Universitetshospital og Svendborg Sygehus (OUH).
Informationer vedrørende litteratursøgning, referencehåndtering, søgefiltre, e-bøger m.v. findes under de øvrige faner her i Libguiden for Sundhedsvidenskab.

NYHED
Fra torsdag den 4. april 2019, skal OUH ansatte ikke længere benytte et lånernummer, når der skal logges ind til de elektroniske ressourcer. I stedet benyttes det personlige hospitalslogin med domænenavn f.eks. regionsyd\re97ux. Ved det nye indlognings billede skal SDU ansatte og SDU-studerende benytte boksen til venstre, og OUH-ansatte, samt ansatte på de øvrige hospitaler i Region Syddanmark skal benytte linket til højre. Herefter viderestilles til eget system. 

Brug for hjælp, så kontakt

OUH Bibliotek

Adresse
OUH Bibliotek, indgang 50 Klinikbygningen.
Vejviser

Syddansk Universitetsbiblioteks særlige services til forskere bl.a. Open Access, publiceringsaftaler m.v. kan ses under Forskerservice
Kurser, samt Book-en-bibliotekar varetages og administreres af Syddansk Universitetsbibliotek (SDUB) på Campusvej i Odense.

Du kan søge efter materialer, forny dine lån eller ændre password her https://www.sdu.dk/da/bibliotek 
Bestil materialer som ikke er i Kataloget https://www.sdu.dk/da/bibliotek/kontakt/bestilling

OUH Bibliotek er selvbetjent, og indeholder en mindre bogsamling. Det er muligt at afhente og aflevere materialer lånt via Syddansk Universitetsbibliotek.
OUH personale skal ved afhentning/udlån anvende sygesikringskort eller SDUB-lånerkort. Alle brugere har 24 timers adgang til bogsamlingen, og skal ved indgangsdøren benytte SDU- eller OUH-personalekort eller SDU-studiekort.
Bemærk ved bestilling af bøger, skal der ikke vælges afhentningssted. De bestilte bøger vil automatisk blive sat til afhentning på OUH Bibliotek! Du vil modtage en e-mail, når der er materiale til afhentning.

Mobiladgang

Tidsskrifter, databaser og ordbøger for OUH

Databaser (OUH)

Adgang til E-ressourcer

Ansatte på Odense Universitetshospital har adgang til de fleste af Syddansk Universitetsbiblioteks licensbelagte elektroniske ressourcer og til E-ressourcer indkøbt af Region Syddanmark. Som OUH ansat skal du anvende dit personlige hospitalslogin. Brugernavn skal skrives med domæne foran f.eks. regionsyd\ref97ux. Hvis du har problemer med at få adgang til de elektroniske ressourcer, så kontakt Licenskontoret på e-tss@bib.sdu.dk eller telefon 6550 2632.

Hvis du gerne vil låne fysiske materialer skal du have et lånernummer, og hvis du ikke har et, skal oprette dig her:
Bliv låner

Kontaktbibliotekar for OUH

OUH E-reoler

Kun til personligt studie- og forskningsbrug.
Studerende og ansatte ved SDU samt ansatte ved OUH og hospitalerne i Region Syddanmark har adgang til elektroniske materialer via Syddansk Universitetsbibliotek.
Uanset hvor du befinder dig, skal du logge ind for at få adgang. Se vejleding til adgang her.
Support: Læs FAQ over de mest almindelige problemer med elektroniske materialer. Har du brug for yderligere hjælp, kan du kontakte Licenskontoret via e-mail e-tss@bib.sdu.dk, eller telefon 6550 2632.