Gå tilbage til hovedindhold.
Det ser ud til, at du bruger Internet Explorer 11 eller ældre. Denne hjemmeside fungerer bedst med moderne browsere som de nyeste versioner af Chrome, Firefox, Safari og Edge. Hvis du fortsætter med denne browser, kan du komme til at se uventede resultate

OUH-guide: Litteratursøgning

Litteratursøgning og vejledninger

På Sundhedsvidenskab Libguiden https://libguides.sdu.dk/Sundhedsvidenskab/litteratursoegning findes dokumenter og links om:

  • Søgeteknik
  • Forskningsmetoder
  • Søgehistorie
  • Søgefiltre

På Sundhedsvidenskab Libguiden https://libguides.sdu.dk/Sundhedsvidenskab/vejledninger findes også dokumenter og links om:

  • Vejledninger til databaser og litteratursøgning
  • Tutorials

Litteratursøgninger og Reviews. Covidence.

Covidence
Syddansk Universitetsbibliotek tilbyder ansatte på OUH, adgang til softwareplatformen Covidence, som kan anvendes til sortering af litteratur, kvalitetsvurdering og dataekstraktion i forbindelse med systematiske reviews.
Kontakt Licenskontoret e-tss@bib.sdu.dk for adgang til Covidence og indsæt titlen på dit review i mailen

Copyright
Upload ikke bibliotekets licensbelagte materialer, f.eks. fuldtekstartikler, i Covidence. Det kan være i strid med copyright-regler.
Vær også opmærksom på, at du ikke må dele licensbelagte materialer med personer, som ikke er ansat eller studerende på SDU eller OUH.

Syddansk Universitetsbibliotek
Odense - Esbjerg - Kolding - Slagelse - Sønderborg
Telefon: +45 6550 2100
Email: sdub@bib.sdu.dk

Bibliotekets betjeningstider.

Betingelser for brug
Adgangen til Syddansk Universitetsbiblioteks elektroniske materialer er kun til personligt studie-, undervisning- og forskningsbrug. Det er ikke tilladt at benytte adgangen i forbindelse med studiejob, praktikophold, kommercielle formål o.l. Læs mere om adgang til de elektroniske materialer.