Skip to Main Content
Det ser ud til at du bruger Internet Explorer 11 eller Ældre. Denne hjemmeside fungerer bedst med moderne browsere som de nyeste versioner af Chrome, Firefox, Safari og Edge. Hvis du fortsætter med denne browser, kan du se uventede resultater.

Verdensmål - SDG: Start

SDG Libguide v1.0

Verdensmålsguiden

FN's Verdensmål - UN Sustainable Development Goals, SDG

De Forenede Nationer (FN) fremsatte i 2015 et sæt Verdensmål for bæredygtig udvikling.
Verdensmålene består af 17 mål og 169 delmål for verdens udvikling og gælder for alle 193 medlemsstater, rige som fattige nationer.

På SDU arbejder vi med at integrere Verdensmål i alle vores aktiviteter. Verdensmålene er tværfaglige, og der findes et hav af portaler, ressourcer og informationer, som er relevante for et eller flere Verdensmål.

I denne guide hjælper vi dig med at få overblik over nogle af de informationsressourcer, som du skal kende som studerende ved SDU. Den første version af guiden henvender sig især til studerende på HA, Erhvervsøkonomi og IVK, International virksomhedskommunikation. I næste version af guiden tilføjer vi ressourcer til andre fag på SDU.

Husk, at du altid er velkommen på SDU-biblioteket, hvis du vil have hjælp til at finde faglitteratur og anden information.

Billede fra Colourbox                    

Biblioteket tilbyder

De 17 Verdensmål

Kontaktperson

Profile Photo
Anita L. Thiesen
Kontakt:
Syddansk Universitetsbibliotek, Slagelse

Kontaktperson

Profile Photo
Tove Juul Hansen
Kontakt:
Syddansk Universitetsbibliotek, Slagelse

Syddansk Universitetsbibliotek
Campusvej 55
Odense M - DK-5230
Telefon: +45 6550 2100
Email: sdub@bib.sdu.dk

Bibliotekets betjeningstider.