Indstil 'Find Full Text'-funktion - Endnote20-guiden - Referencesoftware

Indstil Find Full Text-funktion

Når en reference downloades direkte fra en database, får man kun selve referencen ind i biblioteket. Selve artiklen følger ikke automatisk med. Hvis du gerne vil have både reference og artikel med i samme download, kan du installere EndNote Click (se næste punkt).

Men du kan også benytte EndNotes Find Full Text-funktion. Dette kræver dog en indstilling, som bliver forklaret herunder.

Find Full Text-funktionen er en funktion, der forsøger at finde og vedhæfte artikler i pdf til referencer i dit bibliotek. Når du har downloaded en eller flere referencer, kan du markere dem og trykke på Find Full Text-knappen. EndNote vil så søge efter teksterne og vedhæfte artiklen til referencen (hvis både EndNote og du/SDU har adgang).

Hvordan du bruger selve funktionen, bliver forklaret under 2. Brug Endnote/Find full text.

Hvis du ikke vil benytte muligheden lige nu, kan du springe denne side over. Du kan altid vende tilbage og lave indstillingen senere.

Tryk på fanen Edit og vælg Preferences.
Tryk på Find Full Text i venstre sidemenu.
Indsæt følgende to links i hvert af de tomme felter, men læs punkt 4 og 5 først:
- OpenURL Path: http://ul2nb3kn6e.search.serialssolutions.com
- URL: http://proxy1-bib.sdu.dk:2048/login?url=
- OUH-ansatte skal benytte nedenstående links:
  - OpenURL Path: http://MV8RJ3PG6A.search.serialssolutions.com
  - URL: http://proxy1-bib.sdu.dk:2048/login?url=
Der må ikke være hverken tomme tegn eller linjer før eller efter linket, når du sætter det ind.
Sæt kun linket ind i boksen én gang.
Hvis du ikke kan se linket, når du har sat det ind, så sæt din markør i den anden boks, så vil det komme til syne.
Afslut med at trykke OK.

Tryk på Endnote 20 øverst i venstre hjørne og vælg Preferences.
Tryk på Find Full Text i venstre sidemenu.
Indsæt følgende to links i hvert af de tomme felter, men læs punkt 4 og 5 først:
- OpenURL Path: http://ul2nb3kn6e.search.serialssolutions.com
- URL: http://proxy1-bib.sdu.dk:2048/login?url=
- OUH-ansatte skal benytte nedenstående links:
  - OpenURL Path: http://MV8RJ3PG6A.search.serialssolutions.com
  - URL: http://proxy1-bib.sdu.dk:2048/login?url=
Der må ikke være tomme tegn eller linjer hverken før eller efter linket, når du sætter det ind.
Sæt kun linket ind i boksen én gang.
Hvis du ikke kan se linket, når du har sat det ind, så placer din markør i den anden boks, så vil det komme til syne.
Afslut med at trykke Save.